U bent hier : Recept > Tiramisu met speculoos

Tiramisu met speculoos

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 25  minuten

Rusttijd : 12 uren

Ingrediënten voor 6 personen

  • 3 eieren
    100 g suiker
    1 zakje vanillesuiker
    250 g mascarpone Galbani
    ongeveer 30 speculoosjes
    een kop sterke koffie
    cacao zonder suiker
    1 snufje zout

tiramisu-met-speculoos

 

Bereiding

1. Klop de eierdooiers met de twee soorten suiker op tot een wit schuim.
2. Voeg de mascarpone voorzichtig toe.
3. Klop de eiwitten met een snufje zout op.
4. Werk de eiwitten in twee tijden door het mengsel van eierdooiers en suiker.
5. Overgiet de bodem van een schaal met deze crème.
6. Dompel de speculoosjes in de koffie en leg ze op de crème.
7. Bedek ze met nog een laag crème en herhaal dit zo vaak mogelijk.
8. Laat 12 u opstijven in de koelkast.
9. Bestrooi de tiramisu met behulp van een theezeefje met cacaopoeder.

Tips

ZOEKEN

quel est le secret du tiramisù ?