Tiramisu met frambozen en speculoos

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eieren
  • 250 g mascarpone Galbani
  • 70 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 125 g frambozen
  • speculaas

tiramisu-met-frambozen-en-speculoos

 

Bereiding

Scheid de eierdooiers van de eiwitten Meng de eierdooiers, de bruine suiker en de vanillesuiker.
Voeg de mascarpone toe en klop het geheel op.
p> Klop de eiwitten op en voeg ze met de spatel voorzichtig toe aan het eerste mengsel.
Prak de frambozen in een kom fijn.
Bekleed de glaasjes met koekjes (speculoos). Bedek met frambozen, verspreid daarover een laag mengsel (eieren, suiker, mascarpone).
Wissel koekjes, frambozen en crème af. Eindig met een laag crème en leg er een framboos op ter versiering.

Tips

ZOEKEN

quel est le secret du tiramisù ?