Tiramisu met ananas en kokos

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 2 minuten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 pot van 250 g mascarpone Galbani
  • 3 eieren
  • 6 eetl. fijne suiker
  • 1 snufje zout
  • lange vingers (boudoirs)
  • 1 blik ananasin stukjes
  • 100 à 150 g geraspte kokos
  • een heel klein beetje malibu
 

Bereiding

Maak de crème: meng de mascarpone met de suiker en de eierdooiers. Klop de eiwitten op. Voeg ze toe aan de crème. Meng dit alles voorzichtig. Voeg de helft van de kokos toe. Neem het sap van het blik ananas en voeg daaraan een beetje malibu toe. Zet de ananas weg. . Dompel de lange vinger in dat sap en maak een laag op de bodem van een schaal. Schep er een laag crème op (de helft) en bestrooi met de helft van de ananas. Maak nog een laag in sap gedompelde lange vingers (boudoirs), doe er dan de rest van de crème en de rest van de ananas op. Zet ten minste 2 u. koud weg. Eet smakelijk!

Tips

ZOEKEN

quel est le secret du tiramisù ?