U bent hier : Recept > Paastiramisu

Paastiramisu

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 20  minuten

Rusttijd : 12 uren

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 gmascarpone Galbani
  • 80 g fijne kristalsuiker
  • 3 eieren
  • 4 chocolade eieren
  • 3 passievruchten
  • 8 zandkoekjes

paastiramisu

 

Bereiding

. 1 Snij de passievruchten doormidden en doe het vruchtvlees in een kleine zeef. Bewaar het sap.

2. Breek de zandkoekjes in grove stukken.

3. Scheid de eierdooiers van de eiwitten.

4. Klop de eierdooiers met de fijne kristalsuiker stevig op tot een wit schuim en voeg daaraan de mascarpone en het passievruchtensap toe.

5. Voeg de opgeklopte eiwitten voorzichtig toe.

6. Opmaken in halve chocolade eieren door op de bodem de gebroken koekjes te leggen en daarop de passievruchtenmascarpone. Zet enkele uren koud weg, het liefst 12 tot 24 uur.

7. Opdienen met gekleurde bolletjes erop.

Tips

ZOEKEN

quel est le secret du tiramisù ?