Mascarpone

Mascarponeákomt oorspronkelijk uit Lombardije, een streek in Noord-ItaliŰ
en is eenázachte, frisse kaasádie volgens een ander productieproces
gemaakt wordt dan andere Italiaanse kazen. De kaas wordt gemaakt
van een subtiel mengsel van room en melk dat bij een hoge temperatuur
verwarmd wordt, waardoor de kaas romig is en zijn specifieke smaak krijgt.
In ItaliŰ wordt de kaas net als in Belg´e voornamelijk gebruikt voor het maken
van tiramisu. De kaas is echter ook heel lekker in voorgerechten en gerechten
als risotto, ...

Vanwege deámooie ivoorkleur,áde lichtágekarameliseerde specifieke smaak en deá textuur die zowel glad als romig is,á past de Mascarpone Galbani zich aan aan uw tiramisu en geeft deze een heel unieke smaak.á De Mascarpone Galbani is door de romigheid en smaak ideaal voor het maken van een originele geraffineerde tiramisu die hoort bij een echte Italiaanse maaltijd.