Hoe maakt u tiramisu ?

  • Astuce 1
  • Tip 1

  • Gebruik extra verse eieren
    en Mascarpone Galbani,
    N°1 in Italia
  • Astuce 2
  • Tip 4

  • Voeg voorzichtig de eiwitten aan het mengsel toe
  • Astuce 3
  • Tip 2

  • Meng de eierdooiers, de suiker en de mascarpone tot een homogeen mengsel
  • Astuce 4
  • Tip 5

  • Zorg dat de koekjes niet te nat worden : doop ze 1 à 2 seconden in de vloeistof en haal ze er direct weer uit
  • Astuce 5
  • Tip 3

  • Klop de eiwitten goed op
  • Astuce 6
  • Tip 6

  • Het mengsel van eieren, suiker en mascarpone Galbani is de BASIS voor de tiramisu, nu kunt u zelf uw eigen huisgemaakte tiramisu bedenken !

Een paar suggesties

  • vervang de lange vingers door speculaas of petite beurre koekjes, brioche of peperkoek.
  • vervang de koffie door chocoladesaus, vruchtencoulis, likeur, siroop, of zoute karamelcrème.
  • voeg tussen de koekjes en het mascarponemengsel de door u gekozen ingrediënten, bijvoorbeeld toe: frambozen, goudgebakken appeltjes, peren of kokosnoot. Of kastanjecrème.

Ontdek al onze tiramisurecepten