Frambozentiramisu met mascarpone

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd :

Ingrediënten voor 6 personen

  • 150 g frambozen
  • 6 lange vingers (boudoirs)
  • 10 cl vloeibare volle room
  • 250 g mascarpone Galbani
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 20 cl crème anglaise
  • 6 eetlepels grand marnier (optioneel als er kinderen mee-eten)
  • 50 g geschaafde amandelen

frambozentiramisu-met-mascarpone

 

Bereiding

Klop de mascarpone en de vanillesuiker tot een romig mengsel.
Schenk de room in een slakom en zet hem met de kloppers in de vriezer...klop hem na 15 min tot slagroom en voeg hem toe aan de mascarpone.
Snij de koekjes in stukjes en verdeel ze over 6 glaasjes.
Verdeel de crème anglaise over de glaasjes en leg daarop de frambozen.
Optioneel: 1 eetlepel grand marnier
bedek dit met behulp van een spuitzak met mondstuk met de slagroom, mascarpone en geschaafde amandelen.

Tips

ZOEKEN

quel est le secret du tiramisù ?