Fijnproeverstiramisu met frambozen

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 30  minuten

Rusttijd : 4 uren

Ingrediënten voor 8 personen

  • Voor de siroop: 100 g fijne kristalsuiker
  • 300 g water Voor de tiramisu: 10 à 15 speculoosjes
  • 250 g mascarpone Galbani
  • 3 eieren
  • 230 g suiker
  • 400 g bevroren frambozen+ 1 bakje verse frambozen

fijnproeverstiramisu-met-frambozen

 

Bereiding


Voor de tiramisu: Prak de bevroren frambozen met 75 g suiker fijn, zet in de koelkast. Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Doe de mascarpone, de eierdooiers en 125 suiker in een beslagkom. Roer.
Klop de eiwitten op en maak ze extra stevig met de rest van de suiker. Voeg de eiwitten toe aan het mengsel.

Voor het opmaken: Leg in de glaasjes een laag grof verkruimelde speculoosjes, een laag geprakte frambozen, een laag tiramisumengsel en afwisselend een laag mengsel en geprakte frambozen en bestrooi ten slotte met verse frambozen.

Tips

ZOEKEN

quel est le secret du tiramisù ?