Cappuccino-tiramisu "à la minute" met sifonfles

Ga met de muis over de sterren om een cijfer te geven

Bereidingstijd : 10  minuten

Rusttijd : 1 minuut

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 g Mascarpone Galbani
  • 25 cl slagroom
  • 3 eierdooiers
  • 100 g kristalsuiker
  • Een halve koffielepel vanillepoeder
  • 1 eetlepel oploskoffie
  • 8 lange vingers (boudoirs)
  • 10 cl sterke koffie
  • bitter cacaopoeder

cappuccino-tiramisu-a-la-minute-met-sifonfles

 

Bereiding

1) Klop de eierdooiers stevig op met de suiker tot een wit schuim, voeg de mascarpone, de slagroom, de oploskoffie en het vanillepoeder toe.
2) Giet dit alles in een sifonfles, goed sluiten, stevig schudden en het gaspatroon plaatsen.
3) Laat minstens 3 uur afkoelen.
4) Dompel de lange vingers (boudoirs) in de koffie en leg ze in de coupes.
5) Schud net voor het serveren de sifonfles, vul de coupes voor uw gasten en bestrooi ze met cacaopoeder.

Tips

Als u niet van koffie houdt, vervang deze dan door cacaopoeder of kaneel.

ZOEKEN

quel est le secret du tiramisù ?